I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, February 23, 2009

Tatih..Tatih..

ari sabtu tu aku layan si zara nih berjalan..sejak die xmo dokong, asek nk suh org lepas die n pegang tgn die,die nk jln..aku pun bg can kat die jln kt dpn umah nih..

aku yg penat beria berpeluh2 aku cam penat pas training handball time kat sek dulu raenye wakakakkaka glup glup glup aku minum air pastu..haus giler ahhhh



pas daddy blk keje,aku pun serah tugas kpd daddy utk memegang tgn zara round satu umah n servis pun bertukar tgn..legaaa


zara ni kn..nape la die xpenat..?? xlenguh kaki ke??? org yg tolong pegang tgn tu yg penat n lenguh lalallaalala

owhh dress zara yg ala2 hawaii ni aku beli kat lumut dulu, mase staff day kat sane.aku pun da lupe ade belikn zara bj nih. ari sabtu tu dok kemas2 bj zara,terjumpe lak bj ni.dulu nk pkai kn,zara kecik lg.baru 4 bln mase tu.. seb baik terjumpe,,kalo xsampai bile2 la dok peram bj nih


k la daddy..zara da penat..jom masuk n tido plak ZzzZzZzz..

4 comments:

Willie said...

dah nak dewasa dah tu.

Afzan said...

anne, ko penah try cloth diapers x kat anak2 ko? tgk link ni: http://www.kasihkusayangku.com/index.php?l=product_list&c=9
Aku cam berminat gak. ko ade membership KasihkuSayangku tuh x?

nurul afzan aini said...

anne,aku ade gmail. bleh chat. afzanaini@gmail.com

partimejob said...

wahh..lajunya jalan...tersungkur nanti zahra..hu3...tak lama lagik dapat la lesen kaki tue..