I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, February 3, 2009

Ekspres Bahagia No.8

kt sarawak nih,pengangkutan air nye penting btul..kn sarawak kaye dgn sungai..so ini adalah salah satu pengankutan air utk pergi ke Sibu/Sarikei/mane ntah aku pun kurang tau heheh



saje jln2 kat cni..actually daddy ajak jln ptg tu,ingat kn jln2 dlm kete je,xkuar,so pkai suar tido je la,,skali kuar plak,tgkp2 gamb..naseb la,,bukan ade org keysah pun

abg ajiq, kagum btul bile dpt tgk sungai ...mmg susah nk tgkp gamb die,sbb die sebok tunjuk itu ini,kagum dgn itu ini...


ajiq ni kn..sronok sgt tgk sungai nk ajak blk pun susah,,siap duduk atas jeti tu protes xnk blk..da la ujan da start renyai2


ade gak beberapa org memancing kat situ..byk x ikan kat situ agaknyer???


tgk awan tu,,da gelap kn....ari ujan lg....

1 comment:

Willie said...

Aku tak sanggup naik bot ekspress. Argh!!!!