I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, February 5, 2009

Farewell Dinner+surprise bday cake




1 of our colleague nk resign in mid of feb 09. so, on 30 jan, kitorg buat dinner kat MAngo Tree utk die.

dipendekkan citer,tibe2 ade plak sorg waiter tu bwk kek kat aku..wahh surprise!

eiii xtau la nape tibe2 aku rase malu gilerrr plakkk...yer la..malu la i,farewell utk org lain,tp org lain plak potong kek..sila lihat gamb d atas..aku adalah ntah pape sbb saat itu aku sgt malu, bley camtu??? boley je..aku mmg pemalu org nye wahhhhhhhhhhhhh itu tipu yer

bday aku da lepas, on 13 jan ari tu

hppy bday to me..

ok..bile da ilang malu sket, br la i bley senyum cam ni hahahhahahah

2 comments:

Willie said...

Best eH dapat kek

partimejob said...

happy belated birthday anne..memang tak terkata kan dapat suprise macam tue..