I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, November 5, 2008

Rambutan Kuning

Aku xtau la nape, tp aku sgt suke rambutan kuning dr merah.bukan la sampai xnk lngsung mkn rambutan merah, tp kalo ade org jual rmbutan kuning n merah,aku pasti beli yg kuning!!

Smlm bile masuk je dlm kete pas blk keje, aku nmpk ini dlm kete! wahhhhh nikmatnyerrrrrrrr


aku pun ape lg????

pastu siap betubi2 soalan aku tanye daddy

daddy beli kat mane?
daddy beli bp ikat?
satu ikat bp ringgit?

sdap la buah nih daddy,nanti daddy beli lg yer?



golden ring nih pun ade daddy beli smlm. tibe2 plak daddy pandai beli jajan cam ni kn kn kn ni ala2 cam super ring la rasenye, tp yg ni GOLDEN ring..so disbb kn namenye golden ring, hargenye mahal lg dr super ring kehkehkehkehkeh


ohh indahnye perjalanan pulang ke rumah hari ni wpun terpaksa menempuh jln JAMmed..tp hati ku tatap gumbiraa!! bile sampai rumah,rmbutan semua pun sudah abes aku mkn lalalallalala

4 comments:

Marliza Radzi. said...

rambutan kuning memang lagi manis, kan?

mama belian n cengal said...

sama selera kita tok..
suka yang kuning juak

Afzan said...

aku pon lagi suke rambutan kuning.. wahh kecur air liur aku..

PapaQaseh said...

liverp00L fc ke? tak best arrrr..