I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, September 29, 2008

Inalillah

hmmm..sampai opis,aku bukak email,ade email dr kwn aku - pnaz ;


ainn...baru2 nih kan, ari kamis lepas
aku balik umah lpas keje lmbat sket
sbb ptg tuh dh plan nk makn kt luar je berbuka dgn abg aku
anak2 xde kan, sunyi plak
pastu mse aku balik nmpak ramai plak org kt surau blok aku tuh
aku dok ingat2, ade ke majlis berbuka puasa kt situ tp pukul 6 ms tuh dh ramai la plak
pastu abg aku tpon suruh park kete kt belakang blok
pastu die dtg gtau aku ckp ade budak ninggal
aku pn pegi le tgok
dh siap kapan rupanya
hmm...sedih aku, tingat gilerr kt anak aku
aku tanya2 le dkt akak yg aku kenal kt situ
die ckp baby nih baru 2 bulan, ade bleeding dlm kepala
pastu bila x ray kaki die patah
polis syak kne dera
sian gile aku, ade ke br 2 bulan kene dera
mak die tggalkan dkt pengasuh
pengasuh tuh plak anak2 nye kecik n ade la dlm 4 org kot
ade yg sebaya balqis, sebaya syifa


owh..sedey giler...sian parents baby nih..da la nk raye,,mesti dlm kepale da set nk raye dgn baby tu,,tibe2 mninggal plak...inalillah...mesti hancur luluh hati mak budak tuh kn...ya ALLAh..selamatkn la anak2ku ..trus tringat giler anak2 ku kt umah..rase nk blk skrg!

1 comment:

finaz83 said...

hye ain...last2 aku buat gak blog aku senirik..lg senang