I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, September 22, 2008

fish!fish!


ajiq sgt la suke dgn fish! fish! smlm pas bgn tido..ntah nape mood die xbaik..ngamuk2 plak..pastu daddy trus ckp.."jom!jom! kite beli fish!...n secepat kilat..bedesuppp mummy da siap nk jln! hehehe
so, destinasi pertama adalah kedai jual ikan@pet shop..daddy suggests g beli kt MJC since kt ctu ade satu pet shop best...tp bile da sampai sane..pusing2 2-3 kali,nape xde da kedai ltu,,last2 mummy nampak kedai jual pool..ala..kolam mandi utk budak2 mandi kt dpn umah ni,,da lame gile aku berangan nk beli pool nih tau...at last jumpe gak..so daddy decide utk beli blue kaler n 3 layer...yeayyyy!,pastu tokei kedai tu kate pet shop da pindah kt bt tiga. kiorg pun g la sane,tp xjumpe pun kedai tu...carik kt satok,tutup plak kedai ikan! carik kt green road, pun tutup! apaa daaaa..pastu jumpe 1 kedai nih...yessss....hasil nyer...rm37 duit mummy melayang,melayan karenah anak ku yg suke fish...: hasilnyer :

1) aquarium kecik
2) 6 ekor fish pelbagai warne
3) oxigen utk ikan
4) anti klorin
5) fish mamam x? (pallet)


ok setelllll..g beli susu zahra jap kt upwell..pastu bley plak jumpe org jual bunga api??? harus la aku beli utk ajiq sbb kesian kt die tgk jiran seblah main bunga api.siap jerit api! api! (cam kebakaran la plak)..so mlm nih kite main..yahoooooooooooooo...mahal gile bunga api weyy..cettt xpe asal kn anak ku gumbira! ha ha ha ha
oleh sbb bile diberi peluang utk pegang buna api,ajiq telah menghunus bunga api ke arah daddy dgn gaye yg sgt bahaye,daddy decide utk cucuk kn bunga api kt tanah jer,,no way utk pegang bunga api lg ok! ni gamb die telompat2 tgk bunga api

1 comment:

nurul said...

zikry, balek la sini, atuk ada mcm2 fish kat kolam ikan..nak terjun masuk kolam main ngan fish pon tak per..kat sana sungai srwak ader buaya..bahaya tau!! hehe =p