I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, January 28, 2009

Snugg Mei Tai

sangattt hepiiii

snugg mei tai yg aku beli da sampai yeayyy!!
liza using sky net..best..awal2 pg da anta my parcel...i like u la sky net hehehe

yeahh..oh best..balut ngan puple kaler paper..sgt besttt
sticker snuggbaby pun besttt..waaaalllaaahhhhhh this one pun i likeeee..

ok..this is my mei tai..pink kaler..(candy stripe with pink strap with buckles)

xsaba nye nk blk..nk try dkt zara / ajiq..rase2 nye,nak x diorg diam dok dlm mei tai ni??? hopefully zara / ajiq comfortable dok dlm ni...utk sape2 yg interested, ley tgk kat website snuggbaby.com

nih gamb my mei tai yg di publish di snuggbaby.com thanx liza!

2 comments:

purple said...

anne.. akak pun minat sangat nak beli snuggbaby tu. almost terbeli last month, tu tak igt budget punya... la ni ku try control shopping online, tp seeing your's perasaan tu datang balik, i might need it in july or so.. still got time, hehe...

plz review tau!

-k.sanaa-

Willie said...

wow...online shopping again