I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, January 9, 2009

Bobet Admitted

Bobet admitted kat hosp serian.aku suke la hosp nih sbb x ramai patient kat wad nye,so cam aman damai je kat wad tu.. hehe

Bobet ni adek ipar aku,tp umur kitorg sebaya hehe die admit dr 06/01/09 n operation buang appendiks ari rabu 07/01/09


mase kitorg sampai,ingat nk surprise,skali bobet g toiliet daaaaa..tu la carik2 xnmpk muke die, kitorg plak yg kene surprise blk hukhukhuk

ajiq nih samapi2 hosp die uk uk plak..nih gamb die tgh uk uk



tu zara sebok die nk beramah mesra ngan org katil dpn tu..da la siap jerit2 sesuka hati... =)

itu aku dan zara, dan arin..arin yg jage bobet kat sane

dilarang merokok di kawasan spital yer..siap ada alih bahase lagi.. unik.. bahasa iban kn tu?

nway, hope boebt will recover soon, ok...esok (sabtu) baru die discharge

4 comments:

Willie said...

Hi Nurul, sik sangka la aku ni ko di Serian. Aku ni org Serian. Anak jati hahahha...my mom kerja di hospital serian. What a small world.

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

alamak willie, i bukan dok serian, my sister tu keje kat tebedu.so hosp paling dkat kat serian.i dok area semariang hehehe nway, ur mom nurse kat wad mane?hehe smlm ade nurse tu bg tau cucu die umur 2 thn 8 bln.ntah2 ur mum x hehehhe mcm la nurse lain xde cucu =)

diana said...

ann, aku rasa tu bukan bahasa iban. tu bahasa bidayuh serian la.. apapun, wish ur adik ipar speed recovery. kalau kat mukah, aman damai jugaklah hospitalnya..

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

oh ye ke diana?seb baik ko bg tau.kalo x,sampai bile2 pun aku xtau tu bahase ape hehe