I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, December 3, 2008

Tudung d' Maha

Hasil tangan ibu ku sendiri...


owhhh.. gamb atas tu ,yg tgh2 je gamb aku,kiri kanan tu customer mak...kak ayuzi!!



my mum is amazing!!!

7 comments:

gEe said...

wahhh cantek hsl kj mak awak yeee!
skg mmg tgh musim tudung diy ni kan..kgee br ada 3 collection..insyaallah more to go..

Willie said...

Tudung jenis tu sudah mula diperkenalkan di Sarawak

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

kak gee : aah skrg tgh musim.anne ade tdung2 ni pun ihsan dr mak hahhhhaaha

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

willie : ye,,, perkenalkn tdung2 ni kt swak..kalo ade ur fren interested,inform me hehe

Miss Moon said...

ha pasnih bley la order ngan mak u ..u jadi dealer nya ..boley?

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

miss moon: anne jauh la kt kcg,anne ambek order org2 kcg je hehe kalo akak kt sjung, nk beli tdung, direct je kontek dgn mak anne kt tg mlm =) hehe

pEnNa said...

aduhh..aduhhh..
sy memang adore tau dengan tudung gini!
hehehe..
boleh beli kat mak nurul nihh..
;)