I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, September 9, 2009

Countdown nak balik raye!!

waaaaaaaaa xsaba nye aku menanti mggu dpn!!!! balik raye!!! yeayyyy!!!

tp sblm blk kene beli kek lapis dulu


aku rase mmg konpem la satu beg besar berisi kek lapis sahaje hehehe yg paling glamer kek lapis india...mmg sedap lerrr..sbb kek tu dilapiskn dgn coklet cadbury..arghhh dapnyerrrr..


kwn aku bg tau,ade satu lg kek sedap, kek cadbury, yg ni xde lapis2, coklet cadbury tu dah blend skali dgn ramuan kek,,mesti sdap agaknye kn..nak beli 1 la utk mak.

ape2 pun, mmg kek lapis satu beg tu utk family aku lerrrrr...xde maknenye aku nk ambek order ke ape ke....nanti over luggage sape nk byr??? mak bpk aku jugakkkk kene byr hehehheheheh


pastu,td along bg tau,die ade jumpe biskut raya meletops n biskut raye alahai..
glamer giler name biskut, x keysah la name glamer sbb rase nye pun se"glamer" namenye.
mmg sdap sgt biskut tu, xsilap aku,mase raye thn 2007 along ade beli biskut ni, pastu aku asek tanye2 along je stp kali raye, ade x org jual biskut tu lg. so, thn ni merase la aku biskut tu lg. yabedabeduuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bumi sjung, tggu kedatangankuuuuuuuu!!!

4 comments:

Big Momma said...

balik mana tahun nie....:)

f.i.e.z.a said...

ktk pulang kpg tahun tok oo.mesti excited! =)

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

big momma : tahun nih balik raye perak =)

fieza : mmg excited! sbb da lame xblk sane..hehehhe

irmazian said...

aku pn x sabo nk jumpe anne...yeayyy